Hippe-Geboortekaartjes > Geboorte zoon I Geboortekaartjes jongen

Geboorte zoon

Zwanger van een zoon? Gefeliciteerd! Als het goed is ben je nu op of over de helft van je zwangerschap en begint langzaamaan het aftellen naar de 40 weken. Tijd om de geboortekaartjes voor jullie zoon te maken!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Broertje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Geboorte zoon

Hou je het zwanger zijn nog een beetje vol? Gelukkig, en hoe cliché: time flies! Voor je het weet wordt jullie zoon geboren en kunnen de eindeloze knuffelsessies beginnen. Voor het zover is dient er waarschijnlijk nog het een en ander te gebeuren zoals het afmaken van de babykamer en uitzoeken of ontwerpen van het geboortekaartje.

Geboortekaartjes zoon

Weet je al wat voor soort geboortekaartje je zoekt? Houden jullie van stoer, hip, vintage of ontwerpen jullie liever zelf een babykaartje? Via onze editor kun je eenvoudig bestaande kaartjes aanpassen of ontwerpen. Als wij je ergens mee kunnen helpen, bel ons tijdens kantoortijden gerust op: 085-7430752 of mail ons op: info@hippe-geboortekaartjes.nl

Geboortekaartjes met foto

Wat ook leuk is, is een geboortekaartje met de foto van jullie zoon. Je kan foto's door een newborn fotograaf laten nemen en een mooie foto uit deze reeks kiezen, maar je zou ook zelf een foto kunnen maken. Beschik je over een camera die je handmatig kan instellen? Met deze tips, krijg je je baby mooi op de foto: Fotografeer met natuurlijk licht, van flitsers is nog nooit iemand mooier geworden Zorg dat je met je rug naar het licht staat of gebruik licht dat van de zijkant komt Indien mogelijk: speel met de grote van je diafragma en de sluitertijd. Het juiste balans tussen scherpte en diepte kunnen een foto naar een hoger niveau tillen Ook mooi: Neem een close-up van je baby met het accent op het oog of oogjes. Zorg ervoor dat jullie baby niet in het midden van de foto staat maar op een derde, dit maakt de foto spannender Kijk met het bewerken van de foto's eens hoe de foto eruit ziet in zwart-wit. Je zult verbaasd zijn van het effect

Enveloppen vooraf

Wist je dat je bij ons kunt kiezen uit maar liefst twintig kleuren enveloppen, waaronder een transparante envelop? De transparante envelop kun je vullen met bijvoorbeeld confetti, om de geboorte van jullie zoon extra feestelijk wereldkundig te maken. Tip: bestel je enveloppen vooraf. Vooraf schrijven en frankeren maakt het verzenden van de geboortekaartjes voor jullie zoon straks kinderspel.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: