Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes pandabeer | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes panda en beren

Geboortekaartjes met dieren blijven hip! Hier vind je unieke geboortekaartjes met schattige panda's en ook geboortekaartjes in andere stijlen, zoals retro geboortekaartjes met een beer en hippe zwart-wit geboortekaartjes met een panda.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Panda-geboortekaartjes en andere geboortekaartjes met beren

Panda's zijn hip! Dit schattige figuurtje met zachte zwart-wit-vormen is het ideale dier om je geboortekaartje voor je zoon of dochter mee te versieren. Onze designers ontwierpen geboortekaartjes met dieren in allerlei stijlen, van vintage geboortekaartjes tot moderne geboortekaartjes. We hebben ook al onze geboortekaartjes met dieren voor je verzameld.

Enveloppen

Tip: bestel je enveloppen van tevoren! Zonder extra verzendkosten kun je de enveloppen naar jouw keus al voor de geboorte laten bezorgen. Zo heb je genoeg tijd om de adressen erop te schrijven en ze te versieren, mocht je dat willen. Bij Hippe-Geboortekaartjes heb je keus uit meer dan 20+ verschillende kleuren enveloppen, in allerlei formaten. Succes met kiezen dus!

Geboortekaartjes met dieren

De geboortekaartjes die je op deze pagina ziet, kun je zelf uniek maken door ze aan te passen aan je smaak: verander de achtergrondkleur of pas het lettertype aan, zodat je het perfecte kaartje krijgt! Vind je op deze pagina toch nét niet wat je zoekt? Dan kun je ook helemaal zelf je geboortekaartje maken! We verkopen geboortekaartjes in allerlei formaten, en in allerlei stijlen. Speciaal voor jou hebben we alle geboortekaartjes op thema gesorteerd: bekijk hier alle geboortekaartjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: