Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met stippen

Geboortekaartjes stippen

Daar word je toch vrolijk van, al die geboortekaartjes met stippen? Je vindt ze hier overzichtelijk onder elkaar, al onze kaartjes met stipjes, voor jongens en meisjes. Je kunt nu een selectie maken door bijvoorbeeld alleen jongens-geboortekaartjes aan te vinken in het linkermenu, of kies een stijl geboortekaartjes, bijvoorbeeld vintage of stoer.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Maak je eigen geboortekaartje stippen

Geboortekaartjes met stippenpatroon of geboortekaartjes met af en toe een stipje: we hebben hier voor elk wat wils. Geboortekaartjes met stippen zijn hartstikke hip en vind je hier in allerlei stijlen. Vind jouw mooiste geboortekaartje met stippen en pas 'm helemaal aan naar je smaak. Voeg stippen toe aan de achtergrond of versier jouw geboortekaartje met foto met wat stippen die je zelf kunt toevoegen. Maak zo een uniek stippen-geboortekaartje voor jouw dochtertje of zoontje en verstuur die naar je vrienden en familie. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag!

Tips voor het versturen van een stippen-geboortekaartje

Iedere maand verwerken we duizenden geboortekaartjes, dus reken maar dat we veel ervaring hebben met het versturen van geboortekaartjes. We geven je graag wat tips:

  • Verstuur je geboortekaartje op je eigen tijd

Volgens de etiquette zou je je kaartje al op de tweede dag na je bevalling moeten versturen. Maar wil je 'm liever pas na een week of zelfs nog iets later versturen: gewoon doen! We zien dat mensen hun kaartje op allerlei verschillende momenten versturen en dat is natuurlijk helemaal prima!

  • Houd de besteldeadline in de gaten

Op Hippe-Geboortekaartjes.nl geldt: bestellingen die voor 18.00 worden gedaan, worden nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. Die heb je dus de volgende dag in huis.

Meer tips vind je verderop op deze site, of lees ze in dit artikel op Babyblog.nl

Een proefdruk bestellen voor maar €1

Pas het geboortekaartje helemaal aan aan je smaak: wijzig de kleur en kies jouw favoriete lettertype uit. Zo maak je het kaartje precies zoals jij wil. Bestel daarna een proefdrukje voor maar €1 om te zien hoe leuk je geboortekaartje er in het echt uitziet. Je krijgt dan meteen ook de vijf verschillende papiersoorten opgestuurd, evenals de 20+ envelopkleuren.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: