Maak een lief, trendy Skip&Coco geboortekaartje voor een jongen

Zoeken jullie een trendy en origineel kaartje voor de geboorte van jullie zoon? Of je nu een retro geboortekaartje met leuke vintage design-elementen zoekt of een vrolijk kaartje met prachtige illustraties van dieren. Bij Skip&Coco ben je aan het juiste adres!

Tip: houten sterretje
Tip: houten sterretje
Tip: écht strikje

Wat een leuke stijl hè, die vrolijke geboortekaartjes van Skip&Coco. Wist je dat we ook een verzamelpagina hebben met ál onze geboortekaartjes voor jongens? Je vindt hier allerlei soorten kaartjes terug: van stoer tot vintage, van lief tot geboortekaartjes met een eigen foto.

De geboortekaartjes zijn helemaal aan te passen naar je smaak. Je kunt bijvoorbeeld het lettertype veranderen of de kleuren aanpassen. Wil je je kaartje echt helemaal zelf ontwerpen en af laten drukken? Dan kan dat ook! Kijk dan op onze pagina over zelf je geboortekaartje maken. Je vindt hier allerlei elementjes en lettertypes om prachtige originele geboortekaartjes te maken! Heb je jouw kaartje gevonden? Bekijk je voorbeeldkaart en bestel makkelijk een échte proefdruk - inclusief papiersamples en voorbeelden van de 20+ envelopkleuren!

 

Vergelijkbare designers
JilleJille
Petit Konijn
Anet Illustraties

Vergelijkbare stijlen
Vintage
Dieren
Zwart/Wit