home > Geboortekaartjes > Jongen

Pastelkleurige geboortekaartjes voor een jongen van Babyjewels

Wil je een uniek geboortekaartje voor een jongen? Bekijk dan deze geboortekaartjes van Babyjewels. Stijlvolle geboortekaartjes, geboortekaarten met pastelkleuren en hippe Scandinavische kaartjes: bij Babyjewels ben je aan het juiste adres.

Babyjewels heeft een zachte uitstraling en laat je kiezen uit geboortekaartjes die je makkelijk naar je eigen smaak aan kunt passen. Eigentijdse geboortekaartjes met foto, stoere geboortekaartjes met hout-elementen en lieve geboortekaartjes met labels: er is keus genoeg!

Het geboortekaartje van je zoon moet speciaal zijn. Want jij weet als geen ander hoe bijzonder het is om een jongen te krijgen. Je kunt zelf een originele tekst voor je geboortekaartje of foto's toevoegen om je kaart nog persoonlijker te maken. Weet je ook dat je zelf afbeeldingen uit onze clip-art toe kunt voegen?

Denk je dat je het kaartje van je dromen gevonden hebt? Sla het dan eerst op in je account. Zo kan je het kaartje altijd terugvinden, ook nadat je het bewerkt hebt. Na de geboorte van je zoon kun je dan snel en eenvoudig het geboortekaartje aanpassen en bestellen. Succes!

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Boefjespost
hipDesign

Vergelijkbare stijlen
Lief
Modern
Wolkjes