Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje sterren voor jongens | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes voor jongens met sterren

Geboortekaartjes met sterretjes zijn helemaal hip - en hier vind je ze in allerlei varianten! Wil je een mooi zwart-wit-geboortekaartje met sterren, vintage kaartjes met kraft of juist een leuk mintgroen geboortekaartje? Bekijk ze allemaal!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes voor jongens met sterren

Deze geboortekaartjes met sterren zijn stoer en lief tegelijk. Sterretjes op je geboortekaartje doen het altijd goed. Ga je voor een hip geboortekaartje met sterren en een houten achtergrond, kies je een lief geboortekaartje met veel wit en kleine sterretjes of heb je liever een vintage geboortekaartje met kraft? Je hebt hier keus genoeg!

Tips voor mooie geboortekaartjes met sterren

Zoals je ziet heb je hier enorm veel verschillende geboortekaartjes. Maar natuurlijk wil je het geboortekaartje van jouw keus helemaal aanpassen aan je smaak. Dat kan hier! We geven je hieronder enkele tips om zelf een leuk geboortekaartje met sterren te maken:

+ Experimenteer met papiersoorten - bestel dus een testkaartje van bijvoorbeeld parelmoer en eentje van natuurkarton. De papiersoort kan je kaartje een hele andere uitstraling geven.

+ Wist je dat er in de editor ook nog sterretjes te vinden zijn? Je kunt er dus ook voor kiezen om zelf je geboortekaartje met sterren te maken. Je vindt de sterren onder ‘clipart’.

+ Bestel je enveloppen van tevoren - zo kun je er in alle rust alvast de adressen opschrijven. Wist je dat we enorm veel kleuren enveloppen hebben? En zelfs kraft en transparante enveloppen.

Maak zelf een uniek sterren-geboortekaartje

Maak zelf je geboortekaartje door de kleur aan te passen, een figuurtje op je geboortekaartjes te plaatsen, tekst op je geboortekaartje toe te voegen en het lettertype aan te passen. Verander zo het kaartje helemaal naar jouw smaak en maak er een origineel geboortekaartje met sterren van!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: