Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje Voetjes | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met voetjes

Prachtige klassieke geboortekaartjes met babyoetjes hebben we voor je verzameld op deze pagina. Pas het geboortekaartje van jouw keus zelf aan en bestel daarna een proefdrukje!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Klassieke geboortekaartjes met kleine handjes en voetjes

Ze zijn heerlijk klassiek, deze geboortekaartjes met voetjes. Dit zijn prachtige kaartjes met veel wit, blauw voor een jongetje en roze voor een meisje. Bestel voor maar €1 een eerste proefdruk om te zien hoe deze leuke kaartjes er in het echt uitzien. Je krijgt dan een mooi pakket, inclusief voorbeelden van de vele envelopkleuren die we hebben, en ook krijg je voorbeelden van de papiersoorten die we aanbieden. Voor de geboortekaartjes met babyvoetjes op deze pagina vinden we oud-Hollands een erg mooie papiersoort, maar probeer gerust ook een andere papiersoort om te zien hoe dat eruit ziet!

Traditionele geboortekaartjes voor jongens en meisjes met voetjes

Alle geboortekaartjes met babyvoetjes die je op deze pagina vindt, zijn naar je smaak aan te passen. Voeg leuke elementjes toe, pas kleuren aan en verander het lettertype in het lettertype dat jij het mooist vindt. Zo maak je er een echt uniek geboortekaartje van. We hebben geboortekaartjes met ruitjes, geboortekaartjes met een foto van voetjes en andere klassieke geboortekaartjes in deze leuke stijl.

Enveloppen vooraf bestellen

Wist je dat je bij ons al vooraf je enveloppen kunt bestellen? Dat is superhandig, dan heb je alle tijd om de adressen erop te schijven en -als je dat wilt- je enveloppen te versieren, met bijvoorbeeld een mooie sluitsticker of een leuke stempel. Doe je je bestelling voor 18:00 uur, dan worden de kaartjes of enveloppen diezelfde dag nog verzonden (ook op zondag)! Als je hulp nodig hebt bij het aanpassen van je kaartje, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. En wil je helemaal zelf je geboortekaartje (al dan niet met voetjes) ontwerpen, dan kan dat ook: bekijk hier alle formaten geboortekaartjes die je kunt maken!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: