Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes Amsterdam | Hippe-Geboortekaartjes

Amsterdamse geboortekaartjes

Speciaal voor jou ontwierpen we deze exclusieve Amsterdamse geboortekaartjes! Ben je op zoek naar een geboortekaartje voor een jongen of meisje met de Westertoren, grachtenpandjes of een plattegrond van Amsterdam? Je vindt ze alleen hier!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

De populairste babynamen in Amsterdam

Uit onderzoek van het Parool bleek dat Adam en Sarah de populairste babynamen in Amsterdam zijn. De Top 10 ziet er verder als volgt uit:

Top 10 babynamen Amsterdam

Jongensnamen

1. Adam
2. Benjamin
3. Mohamed
4. Noah
5. Max
6. Hugo
7. Mohammed
8. James
9. Imran
10. Oscar

Meisjesnamen

1. Sara
2. Olivia
3. Sofia
4. Noor
5. Anna
6. Aya
7. Ella
8. Nina
9. Lina
10. Sarah

Amsterdam-geboortekaartjes

Maak zelf jouw eigen originele Amsterdam-geboortekaartje. De kleuren op de kaartjes kun je zelf aanpassen, en de elementjes zijn gemakkelijk te verplaatsen. Hier vind je ongetwijfeld een mooi kaartje voor jouw eigen Amsterdammertje! En mocht je nou een leuk stads geboortekaartje in deze collectie zien maar niet uit Amsterdam komen: bij sommige kaartjes kun je zelfs wat elementjes verwijderen zodat het een 'algemeen' uniek kaartje wordt. 

Stads geboortekaartje

Ben je Amsterdammer en trots op je stad? Dan kan het niet anders dan dat je de geboorte van je kindje wilt aankondigen op een origineel Amsterdam-geboortekaartje. De Westertoren, grachtenpanden, de Magere Brug en andere iconische plekken uit de stad vind je terug in deze unieke collectie met stadse geboortekaartjes. De geboortekaartjes van Amsterdam op deze pagina zijn exclusief voor Hippe-Geboortekaartjes ontworpen en vind je dus nergens anders. Deze geboortekaartjes met stadsgezichten kun je bij ons bestellen op een papiersoort naar keuze. Bestel een proefdrukje om te zien hoe jouw papiersoort er in het echt uitziet!

Geboortekaartjes met huisjes

Typisch Amsterdam: de grachtenpandjes. Maar geboortekaartjes met huisjes zijn ook superleuk om te versturen voor mensen die niet in Amsterdam wonen. Je kunt eenvoudig de elementjes verwijderen die niet passend zijn, of juist dingen toevoegen. Heb je hulp nodig met het opmaken van je kaartje, neem dan gerust contact met ons op!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: