Trendy geboortekaartjes voor een jongen van hipDesign

Op zoek naar een uniek geboortekaartje voor jullie zoon? Van vintage geboortekaartjes met stoere auto's tot kleurrijke kaartjes met letterslingers, bij Made for Moments, voorheen hipDesign, vind je altijd de laatste trends.

Tip: écht strikje
Tip: houten hartje
Houten hartje

Geboortekaartjes voor een jongen uit de collectie van hipDesign: Leuke stoere jongenskaartjes, unieke geboortekaartjes maar ook jouw geboortekaartje met foto of een trendy geboortekaartje met hippe uil of retro label. Vandaag voor 18.00 besteld is vandaag nog gedrukt en verzonden. Heb je niet het geboortekaartje voor jullie mannetje gevonden wat je zocht? Kijk dan ook eens naar een trendy kaartje met hippe hartjesboom of een uiltje. Maak je liever een kaartje met je eigen foto van jullie pasgeboren prins erin? Upload dan je foto bij een geboortekaartje uit de collectie fotokaartjes.

Voor álle kaartjes geldt dat je zelf alle teksten naar wens kunt aanpassen qua lettertype, grootte en kleur. Ben je tevreden? Bestel dan een 1e proefdruk van jouw kaartje voor maar 1 euro! Bij alle proeven zitten voorbeelden van de soorten papier en de mogelijke kleuren qua enveloppen

 

Vergelijkbare designers
Fientje&Co
Lovz
Hippe Kip & Koter

Vergelijkbare stijlen
Stoer
Silhouet
Vintage