Bekijk hier alle kaartjes voor een jongen van HipIdee.


Deze pagina staat vol met vrolijk ontworpen geboortekaartjes voor jongens. Geboortekaartjes met een achtergrond van sloophout, leuke vlaggetjes, vrolijke sterretjes of een origineel geboortekaartje met een vosje: die vind je hier in de geboortekaartjes-collectie van HIPidee.

Houd je van deze stijl? Bekijk dan een de enorme collectie mooi ontworpen geboortekaartjes van hipDesign. Ook hebben we een overzicht gemaakt met al onze vrolijke geboortekaartjes. Je vindt daar geboortekaartjes in allerlei verschilllende stijlen. En... je kunt deze kaartjes precies zo maken zoals je wilt. Zo maak je dus een uniek geboortekaartje.

Ben je benieuwd naar wat de geboortekaartjes op deze pagina kosten? Bekijk dan ons prijzenoverzicht. De prijs is afhankelijk van het formaat en de papiersoort. Je kunt schattige kleine geboortekaartjes ontwerpen of mooie staande geboortekaartjes. En wat leuk is: je kunt kiezen uit 18 envelopkleuren, waaronder een hippe kraftenvelop. Dat past helemaal bij de stijl van HIPidee.