Bekijk hier alle kaartjes voor een meisje van HipIdee.


Oh, wat zijn ze heerlijk vrolijk, deze geboortekaartjes voor meisjes, ontworpen door HIPidee. Je ziet mooie felle kleuren - die je zelf kunt aanpassen naar je smaak. Je kunt dus de kleuren veranderen, maar ook een ander lettertype kiezen. Zo maak je een ontzettend origineel geboortekaartje. Voor maar €1 bestel je een eerste echte proefdruk, dan kun je meteen zien hoe je geboortekaartje er in het echt uitziet.

Wist je dat we een overzicht hebben gemaakt met al onze meisjes-geboortekaartjes? Dan kun je al onze geboortekaartjes bekijken die zijn ontworpen voor meisjes, in allerlei stijlen. Je kunt dan denken aan vintage geboortekaartjes of lieve geboortekaartje, of geboortekaartjes met een eigen foto. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een eigen ontwerp hebt van je geboortekaartje. Dat kun je natuurlijk ook hier bestellen, op de pagina zelf je geboortekaartje maken'.

Wist je dat we nog meer geboortekaartjes in de stijl van HIPidee hebben? Als je de grote collectie geboortekaartjes van hipDesign bekijkt, vind je nog veel meer vrolijke geboortekaartjes.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: