LOVZ - Klassieke Geboortekaartjes voor een jongen

Vrolijke geboortekaartjes voor een jongetje: daarvan vind je er een heleboel hier bij LOVZ! In deze categorie vind je de leukste geboortekaartjes, met schattige olifantjes, geboortekaartjes met hartjes, met muisjes, kaartjes met klassieke ruitjes en geboortekaartjes met een foto van je kindje.

FOLIEDRUK
FOLIEDRUK
FOLIEDRUK
FOLIEDRUK
Tip: houten hartje
FOLIEDRUK

LOVZ heeft een leuke klassieke stijl. In haar geboortekaartjes vind je veel wit, roze en blauw terug. Ook ontwerpt zij veel geboortekaartjes met ruitjes of met hartjes. Kaartjes met ruitjes zijn weer helemaal hip: veel ontwerpers gebruiken dit patroon en maken er een eigentijds ontwerp van. Bekijk daarom onze gehele collectie met geboortekaartjes met ruitjes.

Heb je het mooiste geboortekaartje voor jouw zoontje gevonden? Bestel dan een proefdruk. Je krijgt dan een écht kaartje toegestuurd, inclusief voorbeelden van de 5 papiersoorten en de 20+ envelopkleuren. Pas na de geboorte meteen het kaartje uit je eigen account aan en doe je bestelling. Heb je voor 18.00 besteld, dan ontvang je je geboortekaartjes de volgende dag al in huis!

 

Vergelijkbare designers
Fientje en Co
hipDesign
Anet Illustraties

Vergelijkbare stijlen
Stoer
Lief
Klassiek