Hippe-Geboortekaartjes > Prijzen en informatie sluitzegels | Hippe-Geboortekaartjes.nl

Informatie en prijzen sluitzegels

Wanneer je een envelop ontvangt die is dichtgeplakt met een sluitzegel, weet je dat er een bijzonder kaartje in zit. Maar wat zijn sluitzegels precies, wat zijn de prijzen en hoe groot zijn de sticker? Lees alle informatie hier of ga terug naar de sluitzegels.

Informatie

Sluitzegels zijn hippe stickers, waarmee je de envelop van je kaartje kunt dichtplakken. Er staat een mooi tekstje op-, of een elementje als een gouden hartje of kleine voetjes.
Ja, je kunt kiezen voor een gepersonaliseerde sluitzegel. Dit is nog niet mogelijk met folie. Zie hier de prijzen voor de gepersonaliseerde sluitzegels.
Wij bieden verschillende sluitzegels aan met folie. Bijvoorbeeld een hartje van goudfolie of een witte sluitzegel met een goudfolie tekstje. Dit is een glimmend laagje die op de zegel wordt gedrukt. Het geeft echt een luxe uitstraling. De meeste zegels zijn met trendy goudfolie, maar we hebben nu ook een zilverfolie en koperfolie hartje!
De gewone sluitstickers hebben een diameter van 35 mm en worden geleverd op vellen van 25 stuks en worden geprint op mat papier. De luxe sluitzegels met goudfolie hebben een diameter van 3 centimeter en worden ook gedrukt per 25 stuks. De afmetingen van het gouden hartje zijn als volgt: het midden van het hartje tot het puntje is 2,5 cm (de 2 'bollingen' zijn nog 0,5 cm) en het breedste gedeelte is 3 centimeter.

Prijzen

De gewone sluitzegels kosten €5,50 per vel van 25 stuks. De foliezegels kosten €5,95 per vel van 25 stuks. De verzending is gratis vanaf 25,-!

Contact

Neem hiervoor even contact met ons op op vul hier het aanvraagformulier in.
Je kunt het serviceteam van Hippe Geboortekaartjes op werkdagen bereiken via telefoonnummer 085-7430752 van 9.00 tot 21.00 uur of stuur een mailtje naar info@hippe-geboortekaartjes.nl