Hippe handgemaakte en unieke kaartjes door Zus&Ik voor een jongen

Chevron motiefjes of bomen, je vindt het terug op de geboortekaartjes voor jongens die Zus&Ik hebben ontworpen. Als je een geboortekaartje van dit ontwerpduo bestelt, ben je verzekerd van een hip en origineel geboortekaartje.

Je kunt gaan voor een formaat naar keuze: wil je bijvoorbeeld een staand geboortekaartje met steigerhout-achtergrond of wil je een vierkant kaartje met felle kleuren? Er is genoeg keus! Wil je jouw kindje na de geboorte meteen showen aan je vrienden en familie? Bestel dan een geboortekaartje met eigen foto. De fotogeboortekaartjes van Zus&Ik zijn in ieder geval prachtig! Kies een mooie bijpassende envelop en zorg zo voor een heel leuk kadootje bij je geliefden op de mat.

Populaire geboortekaartjes in deze categorie zijn bijvoorbeeld het kaartje met sloophout en blauwe hartjes zowel staand als vierkant, met of zonder eigen foto. Ook het geboortekaartje met foto en leuke stempel doet het goed. Vind je stempels leuk? Bekijk dan onze gehele collectie van geboortekaartjes met stempel.

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Didintle
JilleJille

Vergelijkbare stijlen
Dieren
Vrolijk
Met foto