Hippe-Geboortekaartjes > Aparte geboortekaartjes | Hippe-Geboortekaartjes

Aparte, originele geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje? Dan moet je zeker eventjes op deze pagina kijken. Hier vind je geboortekaartjes die nét even wat anders zijn dan andere geboortekaartjes. En natuurlijk kun je ook deze geboortekaartjes helemaal aanpassen aan je smaak.

Meer geboortekaartjes: Origineel | Bijzonder | Trends | Meer stijlen

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Originele geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een geboortekaartje voor je kleintje? Zoek dan niet verder! Hier vind je een heleboel geboortekaartjes voor jongens en meisjes. En wil je helemaal zelf je geboortekaartje ontwerpen, dan kan dat natuurlijk ook!

Aparte geboortekaartjes bestellen

Unieke geboortekaartjes in allerlei stijlen, die vind je hier. Wat dacht je van vintage geboortekaartjes, moderne geboortekaartjes of stoere geboortekaartjes? Om jou te helpen om echt een supermooi geboortekaartje te kunnen versturen, hebben we wat tips op een rijtje gezet:

- Bestel je enveloppen van tevoren

Wist je dat je vooraf al je enveloppen kunt bestellen? Zo kun je in alle rust de adressen op de enveloppen schrijven, of zelfs de enveloppen helemaal versieren. Hoe je dat kunt doen, lees je bij het volgende punt!

- Versier je envelop

Hoe gaaf is het om naast je aparte geboortekaartje ook een originele, unieke envelop te versturen? Zo maak je er echt een kadootje van, helemaal in je eigen stijl. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de envelop dicht te maken met een sluitzegel, of door een stempel te bestellen om de envelop te versieren. Ook met een fineliner kun je je envelop nóg mooier maken - zoek maar eens op internet voor leuke ideetjes.

- Pas je geboortekaartje aan naar je smaak

Ga op zoek naar een mooi geboortegedichtje (of maak er zelf eentje), verander het lettertype op het kaartje en pas de achtergrondkleur aan: zomaar wat manieren om van jouw geboortekaartje echt een uniek exemplaar te maken, helemaal naar je zin. Vind je op deze pagina geen design dat bij je past, dan kun je er ook voor kiezen om helemaal zelf je geboortekaartje te ontwerpen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: