home > Geboortekaartjes > Meisje

Lieve geboortekaartjes voor meisjes van Babyjewels

Hoe schattig zijn deze geboortekaartjes voor meisjes van Babyjewels?! De geboortekaarten zien er elegant uit met mooie aquarelkleuren die helemaal hip zijn. Bekijk de kaartjes en zoek het bijzondere geboortekaartje uit dat helemaal bij jullie past.

Wat vinden jullie van de geboortekaartjes hierboven? Wat een mooie geboortekaartjes voor een dochter! De kaartjes met wolkjes, vlaggetjes en mooie Deense patroontjes passen bij een hippe familie die een prachtig meisje krijgt.

Voor alle kaartjes geldt dat je ze makkelijk kunt aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de lettertypes zelf kiezen, elementen omkleuren en een eigen geboortetekstje schrijven. Voeg bij de geboortekaartjes met foto een eigen babyfoto toe, nadat je kindje is geboren.

Om een idee te krijgen van hoe je kaartje eruit komt te zien, kun je een proefdruk bestellen nadat je jullie geboortekaartje helemaal naar eigen smaak hebt opgemaakt. Dan kan je thuis zelf bekijken hoe het kaartje eruit komt te zien.

Denk ook na over welke papiersoort je wilt gebruiken. We hebben 5 verschillende papiersoorten die allemaal een eigen stijl aan de kaart meegeven. Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen en antwoorden.

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Boefjespost
hipDesign

Vergelijkbare stijlen
Lief
Modern
Wolkjes