De afgelopen tijd heeft het team van Hippe Geboortekaartjes dé trends van 2024 gespot op verschillende beurzen in binnen- en buitenland. Daarna zijn onze designers aan de slag gegaan met het maken van allerlei prachtige trendkaartjes. Omdat we met zoveel verschillende designers werken, zie je kaartjes in allerlei stijlen voorbij komen. Zo weten we zeker dat er hét perfecte geboortekaartje voor jou bij zit! Dus ben jij in verwachting en nog op zoek naar inspiratie voor het geboortekaartje? Bekijk dan eens de geboortekaartjes trends van 2024!

Geboortekaartjes trend #1 Sweet Dreams

Ben je op zoek naar een lief en dromerig geboortekaartje? Dan is de 'Sweet Dreams' trend misschien wel iets voor jou! De geboortekaartjes die vallen binnen deze trend kenmerken zich door ontwerpen met luchtballonnen, maantjes, sterretjes en wolkjes. Er worden voornamelijk pastelkleuren gebruikt, waardoor de kaartjes een zachte uitstraling hebben. Je waant je echt in een droomwereld.

geboortekaartjes verzenden met kraft envelop


Geboortekaartjes trend #2 Warm Sunset

Ontdek de ‘Warm Sunset’ trend. Dit zijn ontzettend sfeervolle geboortekaartjes. Op de kaartjes zie je veel berglandschappen, zonnetjes, sterrenhemels en jungledieren. De ontwerpen hebben gele, oranje en roze tinten, waardoor de kaartjes een warme uitstraling krijgen. Dit staat prachtig in combinatie met onze foliedruk, die je gemakkelijk zelf kan toevoegen aan het ontwerp in onze online editor.

geboortekaartjes verzenden met kraft envelop


Geboortekaartjes trend #3 Magic Forest

Laat je betoveren door de ‘Magic Forest’ trend. Geboortekaartjes met bosdieren zijn ook dit jaar weer erg populair.
De kaartjes die vallen binnen deze trend kenmerken zich door de prachtige en magische illustraties van bosdieren.
Je ziet warme donkere kleuren, maanlicht en prachtige goudfolie details. Deze kaartjes zijn een echte eyecatcher.

geboortekaartjes verzenden met kraft envelop


Geboortekaartjes trend #4 Soft & Original

Ben jij fan van neutrale geboortekaartjes? Dan is de ‘Soft & Original’ trend iets voor jou. Deze geboortekaartjes kenmerken zich door aardetinten, ronde hoeken en originele vormen. Je ziet veel beige tinten, bloemtjes en sierlijke tekeningen. Ook zien we de velvet-look weer veel terug. Kies voor onze ‘soft touch’ papiersoort om het kaartje daadwerkelijk zacht aan te laten voelen

geboortekaartjes verzenden met kraft envelop