Hippe-Geboortekaartjes > Dit zijn dé 4 geboortekaartjes trends van 2022

Dit zijn dé 4 geboortekaartjes trends van 2022

De afgelopen tijd heeft het team van Hippe Geboortekaartjes dé trends van 2022 gespot op verschillende beurzen in binnen- en buitenland. Daarna zijn onze designers aan de slag gegaan met het maken van allerlei prachtige trendkaartjes. Omdat we met zoveel verschillende designers werken, zie je kaartjes in allerlei stijlen voorbij komen. Zo weten we zeker dat er hét perfecte geboortekaartje voor jou bij zit! Dus ben jij in verwachting en nog op zoek naar inspiratie voor het geboortekaartje? Bekijk dan eens de geboortekaartjes trends van 2022!

 

Geboortekaartjes trend #1 Into the wild

Hier kunnen we niet meer omheen: kaartjes met lieve bosdieren zien we ontzettend veel en wij zijn helemaal fan! Kaartjes met dieren (met name jungledieren) zijn natuurlijk al jaren populair maar nu zien we voornamelijk het vosje, hertje en konijntjes. Prachtig geïllustreerde bosdieren staat ontzettend lief op een geboortekaartje, en ook in de babykamer en in babykleertjes zien we het veel voorbij komen. Daarnaast vallen ook kaartjes met botanische bladeren of een mooi, minimalistisch takje onder deze trend.

 

Geboortekaartjes trend #2 Soft and Natural

Ben je op zoek naar een warm en stijlvol geboortekaartje? Dan is de velvet-look trend misschien wel iets voor jou! Het kaartje heeft een achtergrond die lijkt op velvet en lijkt hierdoor net van fluweel te zijn gemaakt. Wil je het kaartje ook echt zacht laten aanvoelen? Dan kan je kiezen voor onze nieuwe ‘soft touch’ papiersoort. De naam in folie komt hier onwijs mooi op naar voren. Het geeft echt een chique en warme uitstraling. Naast de velvet-look kaartjes, hebben we veel geboortekaartjes gemaakt met organische vormen met zachte pastelkleuren of natuurlijke tinten. Helemaal on-trend!

 

Geboortekaartjes trend #3 Romantic Bohemian

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder geboortekaartje met rijke kleuren en felle prints, dan raden we je aan om onze Romantic Bohemian collectie te bekijken. Deze trendy stijl kenmerkt zich door de warme kleuren en de kaartjes hebben vaak een all-over print met bijvoorbeeld fleurige bloemen of vrolijke jungle-dieren. Daarbij zien we veel aardetinten terugkomen en de prachtige aubergine-kleur kunnen we wel dé kleur van 2022 noemen!

 

Geboortekaartjes trend #4 Specials

Dat een geboortekaartje niet saai hoeft te zijn, zien we wel terug in deze trend. Een groot deel van de collectie bestaat uit geboortekaartjes in allerlei originele vormen. Zo kan jij kiezen voor een kaartje in de vorm van een hartje, regenboog, ovaal of dierenkop. Zo leuk! Verder zien we in 2022 veel bijzondere materiaalsoorten voorbij komen, zoals kaartjes gedrukt op écht hout, kalkpapier of kraftkarton. Zo verstuur jij wel een héél bijzonder en origineel geboortekaartje!

Bekijk alle trendkaartjes