home > Geboortekaartjes > Meisje

Lieve en stoere ontwerpen voor hippe meisjes van Fientje&Co

Fientje & Co is een bekende naam in geboortekaartjesland. Een stijlvolle designer die eigentijdse ontwerpen maakt met klassieke accenten en hippe trends. De stijlvolle meisjes-ontwerpen zijn lief maar niet truttig en voor de liefhebbers zijn er ook stoere varianten. Pas een ontwerp naar keus aan en bestel voor 1 euro een 1e echte proefdruk.

Wat een lieve kaartjes maakt Fientje! We zien veel roze geboortekaartjes en kaartjes met hartjes en sterretjes. Natuurlijk vind je in deze collectie ook wat stoere geboortekaartjes voor meisjes, met een achtergrond van hout en felle kleuren. Wil je liever een bloemen op je kaartje? Bekijk dan eens onze hele collectie geboortekaartjes met bloemen.

Je maakt van deze ontwerpen heel gemakkelijk unieke en originele geboortekaartjes, door bijvoorbeeld een eigen foto aan je geboortekaartje toe te voegen. Ook kun je het kaartje helemaal aanpassen aan je smaak door allerlei elementen, zoals kleur en lettertype, aan te passen. Het mooiste geboortekaartje vind je op hippe-geboortekaartjes.nl!

 

Vergelijkbare designers
hipDesign
Lovz
Babyjewels

Vergelijkbare stijlen
Stoer
Lief
Hartjes