Hippe-Geboortekaartjes > Geboorte dochter I Hippe Geboortekaartjes

Geboorte dochter

Hoera, je bent zwanger van een dochter! Speciaal voor jou hebben we een mooie collectie meisjes geboortekaartjes online gezet. De kaartjes zijn makkelijk aanpasbaar en wij leveren snel.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zwanger van een meisje

Zwanger zijn is voor veel partners een abstract iets. Ze zien jouw buik groeien, ze voelen soms jullie dochter bewegen en vliegen hopelijk naar de keuken als je weer eens een bepaalde voedselcombinatie per direct wil consumeren. Door je partner bij het proces te betrekken maak je hem of haar meer onderdeel van de zwangerschap. Het geboortekaartje voor jullie meisje is zo'n project.

Geboortekaartje meisje

Soms zie je door alle kaartjes het bos niet meer. Gelukkig hebben wij aan de linkerzijde van onze site filters. Onze filters helpen jou om overzicht te krijgen. Je selecteert eenvoudig bepaalde opties zoals 'met of zonder foto', kleur, een bepaald thema of vorm en wij tonen een selectie waaruit je kunt kiezen. Ontwerp je liever je eigen geboortekaartje? Dat kan natuurlijk ook op onze 'zelf maken pagina'.

Meisjesnamen

De naam. Hebben jullie al een meisjesnaam? Of hebben jullie nog steeds geen idee? Mocht je nog inspiratie nodig hebben, kijk dan eens op Babyblog. Op Babyblog vind je een uitgebreide sectie vol nameninspiratie. Niet alleen voor meisjes, ook voor jongetjes.

Geboorte dochter, wat nu?

Hoera! Jullie dochter is geboren. Wat nu vraag je je af? Ten eerste: geniet! Bereid je voor op uren lange knuffelsessies in bed. Niets ruikt zo lekker als een pasgeboren baby. Helaas dienen er naast knuffelen met je dochter ook nog wat praktische zaken geregeld te worden zoals het bestellen van jullie geboortekaartje. Als het goed is, heb je tijdens je zwangerschap een account aangemaakt en daarin een kaartje opgeslagen. Van dat kaartje heb je als het goed is ook een proefdruk besteld. Als dit het geval is, log dan in, in je account en open jullie kaartje. Pas in de editor de laatste gegevens aan zoals de geboortedatum, gewicht, lengte en tijdstip van geboorte. Staat alles nu goed? Staan de bezoektijden vermeld en kloppen jullie telefoonnummers? Dan is het kaartje klaar om besteld te worden. Bestel je op werkdagen voor 18.00 of op zondag voor 15.00, dan heb je de kaartjes de volgende dag nog in huis!

Kraamcadeau

Misschien nog wel moeilijker dan het uitzoeken van een geboortekaartje en jullie babynaam is het bedenken van kraamcadeaus. Weet jij al wat je voor jullie dochtertje cadeau zou willen krijgen? Vast geen drie vuilniszakken vol knuffels en knuffeldoekjes (hoe lief ook bedoeld). Wat je tegenwoordig steeds vaker ziet is een cadeautip op het geboortekaartje. Op lijstje.nl kan je makkelijk jullie cadeauwensen noteren. Als iemand een item heeft uitgekozen verdwijnt deze van de lijst, zo voorkom je dat je items dubbel krijgt. Mocht je inspiratieloos zijn, dan kunnen wij de producten van Koeka aanraden. Koeka heeft mooie dekentjes en andere items voor de verzorging van jullie meisje. Koeka is niet alleen mooi om te krijgen maar ook om te geven.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: