Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met sterren | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartje sterren

Stoer én hip, voor jongens en meisjes: geboortekaartjes met sterren. We verzamelden hier de leukste kaartjes! Kies welk kaartje jij het mooist vindt en maak het kaartje precies zoals jij wil. Wist je dat we ook echte houten sterretjes verkopen? Zo maak je je kaartje helemaal af!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Ruimte-geboortekaartjes

Vind je geboortekaartjes met sterren leuk? Grote kans dat je ook onze selectie met space geboortekaartjes kunt waarderen :) Klik verder voor al onze raket-geboortekaartjes, geboortekaartjes met planeten en geboortekaartjes met de maan. Op die pagina vind je trouwens ook nog veel geboortekaartjes met sterren.

Geboortekaartjes met sterretjes

We hebben sterren-geboortekaartjes in allerlei stijlen: wit met hartjes en sterretjes, vintage geboortekaartjes met sterren of stoere mintgroene geboortekaartjes met hout. Er is superveel keuze, én de kaartjes die je ziet kun je zelf aanpassen. Kies bijvoorbeeld een ander lettertype, verander de kleur van elementjes die je ziet of voeg leuke afbeeldingen toe. Zo maak je er echt een origineel geboortekaartje met sterren van.

Tips voor geboortekaartje sterren

Wil je een uniek geboortekaartje met sterren versturen naar je familie en vrienden? We hebben wat handige tips voor je opgesteld om er een zo'n mooi mogelijk kaartje van te maken!

Besteed aandacht aan de adressen

Je kunt de enveloppen al van tevoren bestellen, wist je dat? Ideaal dus, dan heb je genoeg de tijd om de adressen erop te schrijven. En als je wil kun je hier echt je best op doen: schrijf met een mooie fineliner, teken een kader om je adres (op Pinterest vind je hier inspiratie voor) en schrijf op een hele sierlijke manier. Ook zou je een adreslabel in de stijl van je geboortekaartje bij ons kunnen bestellen.

Maak ook van je envelop een kunstwerkje

Naast het adres dat je met aandacht op je envelop hebt geschreven, kun je ook de envelop versieren. Je kunt hierbij het sterren-thema helemaal doortrekken: bestel bijvoorbeeld een kraftenvelop en teken hier met fineliner kleine sterren op. Of scoor een sterren-stempel en stempel daar je witte of gekleurde envelop mee vol. Ook helemaal hip: een transparante envelop, waar je wat sterretjes-confetti in kunt stoppen. En natuurlijk kun je de envelop afsluiten met een sluitzegel met sterren, helemaal in de stijl van je leuke geboortekaartje.

Geboortegedichtjes met sterretjes

Ook leuk: laat het sterren-thema terugkomen in je geboortegedichtje. We hebben wat mooie opties met geboortekaartjes in thema voor je op een rijtje gezet:

I love you to the moon and back

We wensen je de sterren van de hemel
we wensen je veel liefde en veel trouw
En dat de hele wereld uit zal roepen
wat houden we ontzettend veel van jou!

Ogen als sterretjes
een mensje heel klein
Je gedachten nog verretjes
Wat zijn wij gelukkig
jouw papa en mama te zijn

Stilletjes hebben wij op je gewacht
Nu lig je hier, je lijfje zo zacht
Ogen als sterretjes en haartjes van dons
Een kindje, helemaal van ons

Mooier dan de mooiste bloem ben jij
mooier nog dan zon en maan
We hopen dat de sterren
altijd gunstig voor je staan...

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: