Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje Vos | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes vosje

Helemaal hip: geboortekaartjes met een vos erop. Past helemaal in de mooie Scandinavische stijl die je nu veel ziet. Een geboortekaartje met vosje kan voor een jongen en een meisje. Hieronder vind je vast jouw favoriet! 

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Geboortekaartjes vosjes

Hoe leuk zijn ze, deze geboortekaartjes met vosjes? Als je een mooi kaartje hebt gevonden voor jouw zoontje of dochtertje, kun je 'm helemaal aanpassen aan je smaak. Pas de achtergrondkleur aan, voeg een mooi geboortetekstje toe in een door jou gekozen lettertype en maak zo de kaart precies zoals jij wil!

Maak je vos-geboortekaartje nog mooier

We hebben een paar leuke tips opgesteld om jouw geboortekaartje met vos helemaal af te maken:

Bestel je enveloppen vooraf
Wist je dat je je enveloppen al voor de geboorte kunt bestellen? Zo kun je er rustig alle adressen alvast opschrijven. Door er de tijd voor te nemen, kun je hier een heel kunstwerkje van maken, door bijvoorbeeld met sierlijke (hoofd)letters te schrijven of een mooi kader om het adres te tekenen met een fineliner.

Versier je envelop
Je kunt het thema van je geboortekaartje terug laten komen op de envelop. Je kunt op zoek gaan naar een stempel of stickers met een vosje erop, om zo je envelop te versieren. Of bestel bij ons speciale sluitzegels in het thema van je geboortekaartje. Denk ook goed na over de kleur van je envelop: ga je voor een mooie witte envelop, wil je zo'n hippe kraft-envelop of wil je je geboortekaartjes versturen in een toffe transparante envelop? Ook dat kan hier!

Bestel een proefdrukje van jouw geboortekaartje met vos
Als je je kaartje hebt bewerkt, kun je een proefdrukje bestellen. Dit raden we echt aan, omdat je dan kunt zien hoe je geboortekaartje er in het echt uitziet. Je kunt je dieren-geboortekaartje laten afdrukken op een papiersoort naar keuze. In het pakketje dat je bij je proefdruk ontvangt, sturen we voorbeelden mee van al onze papiersoorten en envelopkleuren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Oh ja, wist je dat je ook helemaal zelf je geboortekaartje kunt ontwerpen? Kies je favoriete formaat (wil je bijvoorbeeld een langwerpig geboortekaartje of juist een dubbel vierkant exemplaar?), voeg zelf elementjes toe en kies een mooi lettertype. Zo maak je je eigen geboortekaartje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: