De leuke, hippe geboortekaartjes van Made for Moments, voorheen hipDesign

De geboortekaartjes van Made for Moments, voorheen hipDesign, zijn trendy en mooi, maar vooral erg hip! Kies het designkaartje dat je leuk vindt, pas het aan naar je eigen wensen en voeg een foto toe. Bestel een 1e échte proefdruk voor maar 1 euro!

Tip: écht strikje
Houten hartje
Tip: houten hartje
Écht strikje

Kies hierboven een hip geboortekaartje uit de categorieën voor jullie jongen, meisje of tweeling. Natuurlijk ontbreekt ook een collectie trendy aankomstkaartjes niet. Zodra je kindje er is, kun je makkelijk en snel het geboortekaartje bestellen!

Is dit toch niet helemaal de stijl die je zocht? Misschien vind je hippe hartjesbomen leuk of een kaartje met een leuk uiltje? Of maak je liever een kaartje met een foto erop? Bekijk dan de collectie foto-geboortekaartjes.

Voor álle kaartjes geldt dat je zelf alle teksten naar wens kunt aanpassen qua lettertype, grootte en kleur. Ben je tevreden? Bestel dan een proefdruk van jouw kaartje en betaal voor de eerste maar 1 euro! Bij alle proeven zitten voorbeelden van de soorten papier en de mogelijke kleuren qua enveloppen

 

Vergelijkbare designers
Fientje&Co
Lovz
Hippe Kip & Koter

Vergelijkbare stijlen
Stoer
Silhouet
Vintage