home > Hippe Kip & Koter\ > Meisje

De geboortekaartjes voor een meisje van Hippe Kip&Koter!

Hier vind je de collectie geboortekaartjes voor meisjes van Hippe Kip & Koter. De leukste hartjesboom, prachtig geïllustreerde dieren en zelfs een aantal foto-geboortekaartjes. Elk geboortekaartje is 'af' en ook helemaal van nu! Een trendy geboortekaartje met hout, een design kaartje met een boom, met hartjes of met een uiltje. Kies zelf het kaartje wat bij je past, pas het aan naar wens en bestel snel en gemakkelijk een échte proefdruk met papiermonsters en enveloppen erbij.

Heb je in de collectie niet het geboortekaartje voor jullie prinses gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens de collectie met geboortekaarten van Fientje & Co, die van Skip & Coco of die van BySanna. Natuurlijk kun je ook eens kijken naar een origineel geboortekaartje met hippe hartjesboom, stippen of een hertje. Maak je liever een geboortekaart met de foto van jullie pasgeboren dochtertje erin? Upload dan je eigen foto bij een geboortekaartje uit de collectie foto-geboortekaartjes.

Voor álle kaartjes geldt dat je zelf alle teksten naar wens kunt aanpassen qua lettertype, grootte en kleur. Ben je tevreden? Bestel dan een proefdruk van jouw kaartje! Bij alle proeven zitten voorbeelden van de soorten papier en de mogelijke kleuren qua enveloppen.

 

Vergelijkbare designers
hipDesign
Fientje&Co
Lovz

Vergelijkbare stijlen
Lief
Dieren
Boom