De Hippe geboortekaartjes designs voor een meisje van Made4

Hier vind je alle geboortekaartjes voor meisjes van Made4. Vrolijke geïllustreerde dieren, zoals uiltjes en knuffelberen, maar ook hippe geboortekaartjes met een boom, huis of schitterende grafische patronen. Bekijk ook de trendy fotokaartjes voor een persoonlijk geboortekaartje.

Tip: Hout Hartje
FOLIEDRUK
FOLIEDRUK

Natuurlijk vind je in deze collectie ook foto-geboortekaartjes. Elk geboortekaartje is 'af' en ook helemaal van nu! Kies zelf je favoriete kaartje, pas het aan naar smaak en bestel snel en gemakkelijk een échte proefdruk met papiermonsters en enveloppen erbij. Wist je dat we nog veel meer geboortekaartjes voor meisjes hebben? In de stijl van Made4 maar natuurlijk ook andere soorten geboortekaartjes. Ook hebben we alle geboortekaartjes met uilen op een rijtje gezet.

Vind jouw favoriete kaartje, pas 'm helemaal aan zodat 'ie precies goed is en zet je zelfontworpen geboortekaartje klaar in je account. Als je kindje straks geboren is, hoef je alleen nog de gegevens aan te passen. Als je je bestelling voor 18.00 doet, zijn je kaartjes de volgende dag al in huis! Vergeet ook niet om van tevoren nog eventjes een proefdrukje te bestellen.