Maak een lief, trendy Skip&Coco geboortekaartje voor een meisje

Hier vind je alle hippe geboortekaartjes van Skip&Coco voor meisjes. Je vindt hier ontzettend veel lieve geboortekaartjes met vrolijke hartjes, leuke kleuren en bijzondere achtergronden. Skip&Coco ontwerpt ook veel geboortekaartjes in vintage-stijl, zoals geboortekaartjes met nostalgische plaatjes en een retro-look.

Tip: écht strikje
Tip: houten hartje

Kies jouw favoriete kaartje, maak 'm helemaal zoals je zelf wilt en bestel een proefdrukje. Je krijgt dan een écht kaartje door je bus, inclusief voorbeelden van alle papiersoorten en envelopkleuren. Heb je in de collectie van Skip & Coco niet het juiste kaartje voor jullie kleine meisje gevonden? Bekijk dan ook eens de geboortekaartjes van Fientje & Co, die van hipDesign of die van Anet van de Vorst.

Houd je van de vintage-stijl? Bekijk dan alle retro en vintage geboortekaartjes die we voor je hebben verzameld. Het leuke is, dat je hierbij een mooie bijpassende kraftenvelop kunt bestellen, superhip! Wist je trouwens dat je ook helemaal zelf je geboortekaartje kunt ontwerpen? Je kunt kiezen uit verschillende formaten, zowel vierkant als staande geboortekaartjes zijn voor je beschikbaar.

 

Vergelijkbare designers
JilleJille
Petit Konijn
Anet Illustraties

Vergelijkbare stijlen
Vintage
Dieren
Zwart/Wit