Hippe-Geboortekaartjes > Watercolour geboortekaartjes

Watercolour - De nieuwe trend voor geboortekaartjes

Heb je deze trend al gespot? Geboortekaartjes met watercolour zijn helemaal hip. Niet zo verrassend, want deze prachtige kaartjes met aquarel zijn tegelijkertijd lief en romantisch. De watercolour geboortekaartjes komen helemaal tot hun recht in combinatie met de papiersoort Natuurkarton of Oud Hollands, voor een handgemaakt effect.

Meer: Alle geboortekaartjes >Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Bloemen
Romantisch
Confetti

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Origineel

Ken je deze trend al?

De trend watercolour is uit het buitenland komen overwaaien naar Nederland en is al een tijdje erg hip in de mode-industrie. Gelukkig heeft deze trend ook de geboortekaartjes bereikt, zodat je de geboorte van jullie kindje helemaal in stijl kunt aankondigen. In combinatie met lieve pasteltinten is deze stijl uitermate geschikt voor de lente en zomer. Ben je uitgerekend in de herfst of winter? Geen probleem, kies voor een ontwerp met diepe aquarel tinten of voor een warme kleur.

Wist je dat de watercolour geboortekaartjes van hipDesign met de hand zijn geschilderd? Alle kaartjes zijn met liefde gemaakt. Zo ben je verzekerd van een uniek en origineel design.

Ben je benieuwd hoe deze kaartjes in het echt eruit zien? Bestel dan een 1e echte proefdruk voor maar €1! Dan krijg je gelijk een proefsetje in huis van al onze papiersoorten. Zo kun je op je gemak kijken en voelen welke papiersoort het beste bij jullie kaartje past.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: