Hoera, jullie kindje is geboren en dat mag de hele buurt weten! Naast de traditionele geboortekaartjes, een aankondiging op WhatsApp en een social media post, zijn er nog veel meer originele manieren om te laten zien dat jullie kindje is geboren. Hier zijn een aantal creatieve ideeën:

Geboortebord

Maak de geboorte van jullie zoon of dochter bekend door een geboortebord aan het raam te hangen. Zo ziet de hele buurt, en iedereen die langsloopt of rijdt, dat jullie kindje is geboren! Een geboortebord is eenvoudig te bevestigen met een plakstrip en ook weer makkelijk te verwijderen. Het weerbestendige bord is stevig en het ontwerp slijt niet, dus je kunt er maanden plezier van hebben. En als het tijd is om het bord eraf te halen, dan kan het een leuke plek krijgen in zijn of haar kamertje.

Tip voor het gebruik van een geboortebord
Plaats geen geboortedatum op het bord, zodat je het al voor de geboorte in huis kunt halen. Zodra jullie kleintje er is, kan het bord meteen worden opgehangen!

geboortekaartjes verzenden met kraft envelop

Ooievaar tegen het raam

Een klassieke manier om de geboorte aan te kondigen is met een ooievaar die "tegen het raam aan vliegt". Deze pluchen ooievaar kan met zuignappen aan het raam bevestigd worden, waarbij de kop aan de ene kant en het lijf aan de andere kant zit. Deze schattige en traditionele aankondiging valt altijd goed in de smaak.

Raamsticker

Laat de hele buurt zien dat jullie kleintje is geboren met een mooie ronde raamsticker. Ideaal voor appartementen of huizen zonder tuin. Je kunt een raamsticker helemaal naar wens ontwerpen. De sticker is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen en zorgt voor een leuk en feestelijk aanzicht.

Tip voor het gebruik van een raamsticker
Match de raamsticker met het geboortekaartje voor een compleet geheel

Tuinbord

Een tuinbord is een geweldige manier om de geboorte van je baby te vieren, vooral als je een ruime tuin hebt. Tuinborden zijn verkrijgbaar in allerlei originele vormen zoals een teddybeer, wegwijzer of regenboog, maar ook een rond tuinbord staat ontzettend leuk. Een tuinbord is gemakkelijk op een houten paal (niet inbegrepen) te bevestigen en trekt zeker de aandacht van iedereen die langsloopt.

geboortekaartjes verzenden met kraft envelop

Naamslinger

Een naamslinger is een superleuke manier om de geboorte van je baby te vieren en het nieuws te delen. Of je nu gaat voor een slinger van stof of van hout, het voegt een persoonlijk en feestelijk tintje toe. In het begin kun je de naamslinger aan het raam hangen en later kan de slinger boven de wieg of in de babykamer worden gehangen. Het is een blijvende herinnering aan de geboorte en een mooie decoratie voor de kinderkamer.

Geboortevlag

geboortekaartjes verzenden met kraft envelop

Last but not least, een geboortevlag voor aan jouw vlaggenstok. De geboortevlaggen zijn gemaakt van stevig materiaal dat tegen regen, wind en brandende zon kan. Extra leuk: als jij voor een vlag kiest zonder een geboortedatum, kan je de vlag bij iedere verjaardag weer ophangen! Zo heb je nog heel lang plezier van deze duurzame geboortevlag.

Zoals je ziet kan het aankondigen van de geboorte van je baby op zoveel leuke en creatieve manieren. Kies het product die het beste bij jou en je gezin past. Of het nu een geboortebord, raamsticker, tuinbord, naamslinger of geboortevlag is, je zult zeker een glimlach op de gezichten van je vrienden, familie en buren toveren.