Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met hippe illustraties van Anet van de Vorst

Geboortekaartjes met hippe illustraties van Anet van de Vorst

De designer achter Anet Illustraties is Anet van de Vorst. Zij heeft al meer dan 15 jaar ervaring met illustreren. En dat zie je terug! Anet maakte superleuke getekende geboortekaartjes, met vaak een baby in de hoofdrol. Dit levert grappige geboortekaartjes op, zowel voor jongens, meisjes als tweelingen.

Op deze pagina vind je alle vrolijke geboortekaartjes die Anet Illustraties ontwierp. Zij maakte ontzettend hippe staande geboortekaartjes met een clean design - zoals een kaart in één kleur met een eenvoudige tekening van een poppetje of autootje. Je kunt zelf bepalen welke kleur de achtergrond en de illustratie heeft. Ook ontwierp Anet allerlei hippe geboortekaartjes met een krijtbord-achtergrond. Bekijk ook eens al onze andere schoolbord-geboortekaartjes.

Voor maar €1 bestel je een 1e proefdrukje. Zo kun je zien hoe het geboortekaartje er in het echt uitziet. Ook kun je dan zien hoe al onze envelopkleuren en papiersoorten eruit zien. Je kunt dan een goede keuze maken en een geboortekaartje helemaal naar jouw wensen versturen.

 

Vergelijkbare designers
Fientje&Co
Skip&Coco
JilleJille

Vergelijkbare stijlen
Broertje
Zusje
Silhouet

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: