Hippe-Geboortekaartjes > Babyjewels

Lieve en trendy geboortekaartjes van Babyjewels

De hippe geboortekaartjes van Babyjewels hebben een klassieke uitstraling door de rustige kleuren. De lieve patroontjes op de achtergrond passen mooi bij de geboorte van jullie kindje. Kies je kaartje uit en bewerk het in je eigen account.

Kies hierboven een geboortekaartje voor je zoon of dochter uit: een stoer geboortekaartje voor een jongen of een lief geboortekaartje voor een meisje. Elk kaartje kun je naar jouw wens aanpassen. Door het kaartje op te slaan in je eigen account kun je het later nog eens bekijken en heel eenvoudig bestellen als je baby geboren is.

Wil je van tevoren weten hoe je kaartje eruit komt te zien? Dan kun je het door jou gekozen geboortekaartje als proefdruk bestellen. Voor maar €1,- heb je de eerste proefdruk al in huis. Je kunt dan precies zien of je tevreden bent over jouw zelfgemaakte kaartje.

Wist je dat je van tevoren enveloppen kunt bestellen? Dit scheelt je veel tijd na de geboorte van je kindje. De enveloppen bestaan in veel kleuren en zo is er altijd een envelop die bij je kaartje past.

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Boefjespost
hipDesign

Vergelijkbare stijlen
Lief
Modern
Wolkjes