Hippe-Geboortekaartjes > Belgische geboortekaartjes

Belgische babykaartjes

We zijn dolblij met onze Belgische klanten. Speciaal voor jullie hebben we op deze pagina een aantal kaartjes verzameld met designs die helemaal passen bij onze Belgische klanten. Let op: bij Bpost gelden andere tarieven rondom verzending dan in Nederland.

Lees hier meer over : Verzendkosten | Proefdruk | Aangepast formaat | Doopsuikerkaartjes

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
 

Verzendkosten in België

Wil je je geboortekaartjes in België versturen, houd dan rekening met de regels van Bpost, anders kan het voorkomen dat je meer dan 1 postzegel per kaartje moet plakken. Meer informatie hierover vind je op de site van Bpost. Als service voor onze Belgische klanten kunnen we alle designs op onze site omzetten naar het formaat 12x13,5. Dit is een speciaal voor Bpost aangepast formaat waar je in principe maar 1 postzegel voor hoeft te plakken. Neem bij vragen hierover gerust contact met ons op.

Verzendkosten naar België

Proefdrukken en bestellingen van minder dan 20 kaarten en/of enveloppen worden per brievenbuspost bezorgd. Verzending is gratis! In België wordt je bestelling overgedragen aan Bpost. De ervaring leert dat zij meestal binnen 5 werkdagen bezorgen. Voor je bestelling van meer dan 20 kaartjes geldt dat deze met de pakketdienst wordt bezorgd. Ook dit is gratis. Bestellingen van meer dan 20 stuks die voor 18.00 uur worden gedaan, zijn in de regel de volgende dag in huis. Meer informatie over verzending en levering vind je hier.

 

Proefdruk naar België

Bij Hippe-Geboortekaartjes kun je een proefdrukje bestellen voor maar 1€. Je krijgt dan je echte kaartje thuisbezorgd in een leuk pakket. Verzending hiervan is gratis. De proefdrukken worden meteen op de dag van je bestelling (als dit voor 18.00 uur is) overgedragen aan Bpost, zij bezorgen je proefdrukje binnen vijf werkdagen.

 

Aangepast formaat België

De Belgische posttarieven verschillen van de Nederlandse tarieven. Meer informatie hierover vind je op de site van Bpost. Onze studio staat voor je klaar om je geboortekaartje kosteloos aan te passen naar het formaat 12x13,5. Met dit speciaal voor Bpost aangepaste formaat hoef je in principe maar 1 postzegel te plakken. Wil je hier meer info over, bel of mail dan onze klantenservice, we helpen je graag.

 

Doopsuikerkaartje

Een mooie traditie in België: doopsuikers, met de bijbehorende doopsuikerkaartjes. Wij bieden het schattige formaat 8x8 aan. Dit is ideaal om te gebruiken als doopsuikerkaartje. Ontwerp dit kaartje zelf, of vraag onze studio om een kaartje te maken dat helemaal in de stijl van jullie geboortekaartje is.

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: