Hippe-Geboortekaartjes > Fientje & Co

Hippe en originele geboortekaartjes van Fientje&Co

Fientje & Co is al jaren een begrip onder de online bestellers van hippe kaartjes. Of je nu een geboortekaartje voor een jongen, meisje of tweeling zoekt, we hebben voor elk wat wils. Kies een prachtig geboortekaartje met hout, een stoer geboortekaartje of een origineel kaartje met hippe strepen. Kijk ook eens bij de hippe kraamborrelkaartjes!

Hout hartje
Tip: houten sterretje
Tip: houten sterretje
Tip: écht strikje
Tip: écht strikje
Tip: houten hartje
Tip: écht strikje
Tip: houten hartje

De collectie van Fientje & Co is ontzettend populair. Geen wonder: de ontwerpen zijn helemaal van nu. Je ziet veel geboortekaartjes met hout, lieve kaartjes met labels (zowel voor jongens als voor meisjes) en stoere geboortekaartjes met sterretjes. Wil je al onze geboortekaartjes met hout zien? Dat kan: we hebben een overzichtspagina met alle hippe geboortekaartjes met hout. Elk babykaartje kan je naar jouw smaak aanpassen. Tevreden? Bestel voor 1 euro een 1e proefdruk

Vind je deze ontwerper leuk: kijk dan ook eens bij de collectie van Boefjespost of JilleJille. Kies het mooist kaartje uit, en maak 'm precies zoals jij wilt. Je kunt je eigen geboortetekstjes toevoegen, het lettertype aanpassen en eventueel een eigen foto of leuke elementjes toevoegen. Zo ontwerp je zelf je geboortekaartje!

 

Vergelijkbare designers
hipDesign
Lovz
Babyjewels

Vergelijkbare stijlen
Stoer
Lief
Hartjes

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: