Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met boom

Geboortekaartjes boom

Hier worden we vrolijk van: alle leuke geboortekaartjes met een boom, tak of hartjesboom staan op deze pagina op een rijtje. Tip: Je kunt ook zelf je geboortekaartje maken met een boom. Kies voor het blanco kaartje en kies uit onze grote selectie boom afbeeldingen.

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Hout
Uiltjes
Stoer

Vergelijkbare categorieën
Jongen
Meisje
Origineel

Maak zelf je geboortekaartje met boom

Verschillende designers ontwierpen geboortekaartjes met een hartstikke hippe boom of tak op de voorkant. De kaartjes met boom hebben verschillende stijlen: stoere geboortekaartjes, lieve kaartjes met een uiltje of vogeltje of een vrolijk geboortekaartje met bijvoorbeeld een hartjesboom. In het linkermenu kun je eenvoudig de selectie verkleinen: kies er bijvoorbeeld voor om alleen de geboortekaartjes met bomen voor meisjes te zien, of alleen de geboortekaartjes waar je je eigen foto toe kunt voegen. Op de pagina waar je nu bent vind je al onze geboortekaartjes met een boom, kaartjes met een tak of kaartjes met een hartjesboom. Bomen op je kaartje zie je ontzettend veel en geen wonder: het is een hartstikke leuk plaatje voor op je kaartje. Je hebt geboortekaartjes met stoere bomen, lieve geboortekaartjes en originele geboortekaartjes met een hartjesboom. Pas jouw leukste geboortekaartje helemaal aan en bestel eenvoudig een proefdrukje. Maak een keus uit vijf verschillende papiersoorten en maar liefst 20+ envelopkleuren. Veel plezier met het zelf maken van jouw geboortekaartje.

Wil jij het geslacht van je kindje weten?

Misschien weet je al of je een jongen of meisje krijgt. Of moet de 20-wekenecho nog komen? We zetten enkele voors en tegens op een rijtje voor het ontdekken van het geslacht van je baby.

Argumenten tegen:

  • - Hartstikke leuk toch: een grote verrassing na de bevalling
  • - Je vermijdt een overload aan blauwe of roze dingetjes
  • - Je schijnt extra gemotiveerd te zijn tijdens de bevalling, omdat je er dan achter wilt komen wat je krijgt. Maar eh... of dit argument echt telt, wij weten het niet...
 

Argumenten voor:

  • - Hartstikke handig voor het kiezen van je geboortekaartje. Als je al weet wat je krijgt, kun je wat gerichter zoeken
  • - Je hoeft maar 1 naam te bedenken
  • - Het schijnt dat je meer kleertjes kado krijgt als mensen specifieke kleding kunnen kopen
 

Nog meer argumenten vind je in dit artikel op Babyblog.nl

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: