Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met uil

Geboortekaartjes uil

Uiltjes op je geboortekaartjes zijn hartstikke hip. En wij snappen wel waarom. We hebben allerlei soorten geboortekaartjes met uiltjes. Je vindt hier stoere, vrolijke en lieve kaartjes voor jongens en meisjes.

Meer: Giraf | Flamingo | Alle geboortekaartjes dieren | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Uiltje op je geboortekaartje

Op hippe-geboortekaartjes.nl vind je de leukste geboortekaartjes met dieren. Wil je een klein uiltje in een boom of op een tak, of wil je een lieve vader- en moederuil met een baby'tje in vrolijke kleuren? Er is enorm veel keus dus je vindt ongetwijfeld jouw favoriete geboortekaartje met uil. Naast vogeltjes, kleine vosjes en vlinders vind je hier al onze geboortekaartjes met een uiltje. We hebben lieve geboortekaartjes met ruitjes of vrolijke kaartjes met hartjes.

Geboortekaartje met uil

Het uiltje op het kaartje heb je in klein of groot formaat, in allerlei kleuren. Maak zelf jouw unieke geboortekaartje door bijvoorbeeld het lettertype en de kleur aan te passen, jouw eigen geboortetekstje erin te plaatsen en elementjes toe te voegen. Zo creëer je een origineel geboortekaartje met lief uiltje.

Trends in geboortekaartjes

Je zoekt je kaartje in de goeie categorie: uiltjes zijn helemaal hip! Geen wonder: vrolijk gekleurde, stijlvolle diertjes maken je geboortekaartje helemaal af. Wil je weten wat nog meer in is? De laatste trends op een rijtje:

Geboortekaartjes met foto

Hartstikke leuk: een foto van je kleintje op het geboortekaartje. Zo maak je het kaartje helemaal persoonlijk en uniek.

Krijtbord

We zien het steeds meer: een (deel van je) kaartje met een schoolbord-achtergrond. Witte (sierlijke) letters erop, eventueel een mooie foto en het kaartje is helemaal af.

Zelf je geboortekaartje maken

Op hippe-geboortekaartjes.nl kun je kaartjes helemaal aanpassen aan je smaak, maar je kunt ook helemaal zelf je geboortekaartje maken. Leuk hè?

Bestel een proefdrukje

Wist je dat je het lettertype van je geboortekaartje zelf uit kunt kiezen? Ook de kleuren van je kaartje kun je zelf aanpassen. Ontwerp zelf je geboortekaartje en bestel daarna een proefdrukje om te zien hoe leuk jouw geboortekaartje er in het echt uitziet.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: