Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje hertje | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes hertjes

Superlieve geboortekaartjes met een hertje vind je hier! Ben je op zoek naar geboortekaartje voor een jongen of meisje met dit dier, bekijk dan alle geboortekaartjes met hertje die we hier voor je verzameld hebben.

Meer geboortekaartje-stijlen: Retro | Vintage | Olifant | Meer stijlen

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Geboortekaartje met hertje

Een hertje op je geboortekaartje zorgt vaak voor een vintage of retro vibe. Maar natuurlijk vind je hier ook geboortekaartjes met een hertje in andere stijlen. En wist je dat je het geboortekaartje voor jouw zoon of dochter altijd aan kunt passen aan je smaak? Zo maak je op basis van een bestaand ontwerp een uniek geboortekaartje.

Dieren op je geboortekaartje

Naast hertjes hebben we nog veel meer geboortekaartjes met dieren. Veruit het populairst zijn de designs met een hertje, maar ook geboortekaartjes met olifant en geboortekaartjes met giraf doen het goed. Wil je zelf een geboortekaartje ontwerpen? Dat kan! Onder 'afbeelding en versieringen' vind je een heleboel afbeeldingen van dieren die je zelf aan je geboortekaartje toe kunt voegen. 

Tip: enveloppen vooraf bestellen

Als je straks verlof hebt, kun je in alle rust je bestelling voorbereiden. Zet de laatste puntjes op de i in het ontwerp van je kaartje, en bestel alvast je enveloppen. Dan kun je de adressen er alvast opschrijven. Vergeet trouwens niet een proefdrukje van je kaartje te bestellen. Dan kun je zien of de gekozen papiersoort bevalt, en krijg je voorbeelden van alle envelopkleuren die we aanbieden. En oh ja, wist je dat we ook een kleine verrassing meesturen? Hier lees je meer over het proefdrukje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: