Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartje olifant | Hippe-Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met olifantje

Hoe leuk zijn deze geboortekaartjes met olifant? De lieve ronde vormen van deze dieren maken hen tot het perfecte figuurtje voor op een geboortekaartje voor een jongen of meisje.

Meer: Vos | Giraf | Uil | Alle dierenkaartjes | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Geboortekaartjes olifantjes

De leukste geboortekaartjes met een olifantje vind je bij Hippe-Geboortekaartjes. De olifant komt terug in allerlei stijlen: op een retro geboortekaartje of juist op een simpel geboortekaartje in unieke stijl. Je vindt bij ons nog veel meer geboortekaartjes met een dierenparade: met vosje, aapje, giraffe of andere dieren uit het dierenbos.

Geboortekaartje kiezen

Gebruik de filters aan de zijkant om een kaartje voor je zoon of dochter te vinden: een geboortekaartje met olifant voor een jongen of een geboortekaartje met olifant voor een meisje. Ook bieden we tweelingkaartjes aan.

Zelf geboortekaartje maken

Bij ons kun je je kaartje precies zo maken als je wil: pas een bestaand geboortekaartje aan, door bijvoorbeeld de grootte of de kleur op het kaartje te veranderen. Of ontwerp zelf een geboortekaartje: kies je formaat en begin met designen. Dan weet je zeker dat een origineel, uniek geboortekaartje gaat versturen!

Proefdruk

We raden je aan om van tevoren een drukproef van je geboortekaartje te bestellen. Zo zie je niet alleen hoe je kaartje er in het echt uitziet (en kun je zien hoe de kleuren en de papiersoort bevallen), maar ook krijg je een superleuk kadopakketje. Daarnaast is het bij Hippe-Geboortekaartjes mogelijk je enveloppen van tevoren te bestellen. Dan heb je die alvast in huis!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: