Hippe-Geboortekaartjes > Geboortekaartjes met ruitjes

Alle geboortekaartjes met ruitjes op een rij

Deze tijdloze ruitjespatronen geven je geboortekaart een stoer randje. Onze leuke geboortekaartjes bewijzen dat je met ruiten oneindig kunt variëren. 

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Vergelijkbare stijlen
Trends
Nieuw
Alle stijlen

Vergelijkbare categorieën
Meisje
Jongen
Zelf maken

Jouw eigen ruitjes-geboortekaartje

Je ziet ze ontzettend veel: geboortekaartjes met een ruitjespatroon. Het maakt je geboortekaartje helemaal af! Het bonte ruitje is een echte klassieker en gaat heel goed samen met lieve silhouet-afbeeldingen van vintage wiegjes en kinderwagens. Ruitjes worden constant opnieuw uitgevonden en zijn juist daardoor heel modern! Zo zie je tegenwoordig veel Scandinavische ruitjes en romantische Oosterse ruitpatronen. Wist je dat je bij ons zelf je kaartje aan kunt passen? Voeg bijvoorbeeld een achtergrond met ruitjes toe in een zelfgekozen kleur. Op sommige geboortekaartjes vind je een heel patroon van ruitjes op het kaartje, op andere kaartjes is het ruitje heel subtiel aanwezig. Het geeft je kaartje een klassieke, lieve twist: ruitjes op je geboortekaartje zijn hartstikke hip.

Tips om van je geboortekaartje een echt cadeautje te maken!

Kun jij jezelf ook helemaal verliezen in al die leuke DIY's voor geboortekaartjes die je op internet tegenkomt? Hartstikke origineel en helemaal niet moeilijk! Met deze handige tips maak je van het kaartje een echt feestje.

1. Een leuke en snelle manier om de enveloppen te versieren is door de envelop met een bijzondere sluitzegel af te sluiten. Bestel je eigen sluitzegels hier op hippe-geboortekaartjes.nl

2. Een andere optie voor het afsluiten van de enveloppen is het toevoegen van decoratietape; ook wel washitape genoemd. Dat bespaart je direct die vieze smaak van enveloppen. ;)

3. Voor een stoer effect kan je de envelop met een stempel versieren. Je hebt ook speciale stempels voor geboorte.

4. Bij ons vind je wel 20+ verschillend gekleurde enveloppen, zoals goud, roze of kraft. Zo vind je altijd wel een kleur die bij jullie kaartje past.

5. Ontwerp je eigen postzegel of kies voor een speciale geboortezegel. 

6. Zoek een mooi lettertype op het internet en kopieer deze schrijfstijl (oefening baart kunst) voor het schrijven van de adressen. Te moeilijk? Teken dan wat hippe elementjes bij de adressen, zoals bohemian takjes, pijltjes of hartjes.

Meer tips vind je in dit inspirerende artikel op Babyblog.

Maak je eigen selectie

Maak in het linkermenu een selectie: kies bijvoorbeeld alleen jongensgeboortekaartjes, of selecteer een bepaalde stijl. Zo zie je precies de kaartjes die jij leuk vindt. Hierna kan je jouw geboortekaartje aanpassen aan je smaak en een proefdrukje bestellen. Zo ontdek je hoe mooi jouw geboortekaartje in het echt is.

Tip: bestel alvast enveloppen van tevoren. Zo kun je alvast alle adressen op de enveloppen schrijven.

 
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: