home > Hippe Kip & Koter\ > Tweeling

De geboortekaartjes voor een tweeling van Hippe Kip&Koter.

Hier vind je de collectie geboortekaartjes voor een tweeling van Hippe Kip & Koter. Tweelingkaartjes met hartjesboom en prachtig geïllustreerde dieren en vogels. Elk tweelingkaartje is 'af' en ook helemaal van nu! Een trendy geboortekaartje met hout, een design kaartje met een boom, hartjes of een uil. Kies zelf het kaartje voor jullie tweeling dat je mooi vindt, pas het aan naar wens en bestel snel en gemakkelijk een échte proefdruk met papiermonsters en voorbeelden van de envelopkleuren erbij.

Heb je in deze collectie niet het geboortekaartje voor jullie tweeling gevonden? Bekijk dan eens de collectie met geboortekaarten van hipDesign of Baby Post. Natuurlijk kun je ook eens kijken op de speciale pagina met tweeling-geboortekaartjes. Maak je liever een geboortekaart met foto van jullie pasgeboren kindjes erin? Hartstikke leuk! Upload dan je eigen foto bij een geboortekaartje uit de collectie foto-geboortekaartjes.

Heb je jouw geboortekaartje gevonden en aangepast naar je smaak? Bestel dan een 1e proefdrukje voor maar 1 euro! Bij alle proefkaartjes zitten voorbeelden van de soorten papier en de voorbeelden van de 20+ kleuren enveloppen.

 

Vergelijkbare designers
hipDesign
Fientje&Co
Lovz

Vergelijkbare stijlen
Lief
Dieren
Boom