Hippe-Geboortekaartjes > Jille Jille

Jille Jille - geboortekaartjes met silhouetjes en vrolijke kleuren

“De geboortekaartjes voor mijn twee zonen maakte ik zelf. Enkele zwangere vriendinnen zochten ook naar een persoonlijke en originele aankondiging voor de geboorte van hun kindje. Hiermee werd ook de collectie geboortekaartjes van JilleJille geboren!" JilleJille ontwerpt hippe geboortekaartjes, waarin je haar affiniteit met textiel en dessins duidelijk terugziet, bijvoorbeeld in haar spijkerstofkaartjes met ster en hartje. Geheimpje: het sloophout uit de geboortkaartjes zijn bewerkte foto’s van haar vloer en kledingkast! Het leuke is: met deze kaartjes kun je zelf aan de slag. Verander kleur en lettertype en maak het geboortekaartje helemaal naar je zin.

Originele geboortekaartje waarin gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld spijkerstof, of geboortekaartjes met sloophout: bij JilleJillie vind je deze kaartjes terug. Deze ontwerpster maakt lieve staande geboortekaartjes in vintage stiji, maar ook veel kaartjes met stoere hartjes. Houd je van de houten achtergrond die je in deze collectie ziet? Bekijk dan eens al onze geboortekaartjes met hout.

Steeds meer mensen ontwerpen helemaal zelf hun geboortekaartje. Zo kun je het kaartje precies zo indelen zoals je wilt. Wil je een foto op je kaartje, bekijk dan eens onze ontwerpen van geboortekaartjes met foto. Bestel voor de geboorte alvast een proefdrukje, zodat je weet hoe je kaartje er in het echt uitziet. Heel veel plezier met het vinden van je geboortekaartje!

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Anet Illustraties
JilleJille

Vergelijkbare stijlen
Dieren
Hout
Silhouet

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: