Hippe-Geboortekaartjes > Le Chic Cards

Geboortekaartjes van Le Chic Cards - Sierlijk en Klassiek

Wat een gave kaartjes van Le Chic Cards! De designs van de geboortekaartjes zijn helemaal volgens de laatste trends en zien er vrolijk uit. Welk geboortekaartje vind jij leuk? Een kaartje met watercolor, vlaggetjes, confetti of toch dat elegante geboortekaartje met bloemen?

Le Chic Cards heeft oog voor details en de kaartjes uit deze collectie zijn stijlvol en hip. Met sierlijke letters op het geboortekaartje en trendy elementjes, zoals confetti, geschilderde bloemen en lieve ruitjes weet Le Chic Cards precies waar hippe ouders naar op zoek zijn. 

Vind jij het ook lastig om een tekst voor op je geboortekaartje te verzinnen? Als je bij verschillende designers kaartjes bekijkt, zie je al heel wat voorbeelden. Maar misschien vind je de geboortetekstjes die wij voor je verzamelden ook wel leuk om te lezen. Een leuke quote of een geboortetekst maakt je geboortekaartje helemaal af.

Je kunt niet alleen de tekst van het geboortekaartje zelf maken, maar je kunt ook veel elementen uit de kaartjes bewerken. Geef bijvoorbeeld de achtergrond net een ander kleurtje of maak de losse elementjes net wat groter, zodat het perfect past bij wat jullie voor ogen hebben. Heb je vragen? We helpen je graag.

 

Vergelijkbare designers
Lovz
Zo Joann
Stijlvolle Geboortekaartjes

Vergelijkbare stijlen
Watercolour
Romantisch
Kraft en karton