Hippe-Geboortekaartjes > Klassieke geboortekaartjes van LOVZ

LOVZ - Klassieke Geboortekaartjes

Hier vind je de leukste geboortekaartjes van LOVZ. De geboortekaartjes worden ontworpen door Lisette Everaars. Kies een LOVZ geboortekaartje uit de categorieën voor jullie jongen of meisje. Wist je trouwens dat we een aparte pagina hebben met al onze klassieke geboortekaartjes?

Tip: écht strikje
Tip: houten hartje
Tip: écht strikje
Écht strikje

Wat een leuke stijl hè, die geboortekaartjes van LOVZ. In haar collectie vind je veel blauwe en roze geboortekaartjes, die je helemaal kunt aanpassen aan je smaak. Ga je voor een geboortekaartje met hout of voor een geboortekaartje met eigen foto? Of wil je liever zo'n vrolijk geboortekaartje met olifantje of een kaartje met muisjes?

We hebben voor elk wat wils. Kies een prachtig geboortekaartje met een klassiek tintje, een lief geboortekaartje of een origineel kaartje met 3D look. Elk babykaartje kan je zelf eenvoudig eigen maken! Tevreden? Bestel dan direct een echte proefdruk.

De collectie bevat veel klassieke geboortekaartjes. Houd je van deze stijl? Kijk dan ook eens bij Fientje&Co of bekijk de collectie die LOVZ speciaal voor War Child ontwikkelde!

 

Vergelijkbare designers
Fientje en Co
hipDesign
Anet Illustraties

Vergelijkbare stijlen
Stoer
Lief
Klassiek

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: