home > Geboortekaartjes

De hippe geboortekaartjes van Made for Moments

De geboortekaartjes van Made for Moments zijn hip en trendy. Met hun eigen designstudio maken ze de mooiste ontwerpen met de laatste trends. Ben je op zoek naar een hip geboortekaartje, bestel dan je kaartje van de designers Made for Moments. Kies het designkaartje dat je leuk vindt, pas het aan naar je eigen wensen en voeg een foto toe. Bestel een 1e échte proefdruk vanaf 1 euro!

SLUITSTICKER
goudfolie
SLUITSTICKER
SLUITSTICKER
goudfolie
koperfolie
KRAAMBORRELKAART
SLUITSTICKER

Kies hierboven een hip en stijlvol geboortekaartje uit de categorieën voor jullie jongen, meisje of tweeling. Natuurlijk ontbreekt ook een collectie trendy aankomstkaartjes niet. Zodra je kindje er is, kun je makkelijk en snel het geboortekaartje bestellen!

Op zoek naar een andere stijl? Misschien vind je hippe geboortekaartjes met goudfolie leuk of een kaartje met een leuke hartjes? Of maak je liever een kaartje met een foto erop? Bekijk dan de collectie foto-geboortekaartjes.

Voor álle kaartjes geldt dat je zelf alle teksten naar wens kunt aanpassen qua lettertype, grootte en kleur. Ben je tevreden? Bestel dan een proefdruk van jouw kaartje vanaf 1 euro! Bij alle proeven zitten voorbeelden van de soorten papier en de mogelijke kleuren qua enveloppen

 

Vergelijkbare designers
Fientje&Co
Lovz
Hippe Kip & Koter

Vergelijkbare stijlen
Stoer
Silhouet
Trends