Hippe-Geboortekaartjes > Retro geboortekaartjes | Hippe-Geboortekaartjes

Retro en vintage stijl geboortekaartjes

Retro geboortekaartjes in de stijl van vroeger voor jongens en meisjes met nostalgische patronen, retro bloemen en ouderwetse printjes. Bekijk hier ons geboortekaartjes met vintage en retro look.

Meer: Silhouet | Vintage | Origineel | Zelf maken | Rechtstreeks verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Geboortekaartjes met vintage look

Wij hebben geboortekaartjes met een knipoog naar vroeger. Retro patronen, retro kleuren en nog veel meer retro elementen staan centraal in onze collectie retro geboortekaartjes. Retro en vintage staan natuurlijk heel dicht bij elkaar. Vind je bovenstaande kaartjes leuk, maar wil je nog verder kijken? Check dan ook eens onze collectie vintage geboortekaartjes.

Nostalgische geboortekaartjes

Als je denkt aan ouderwetse geboortekaartjes in retro kleuren, dan zijn oranje en rood waarschijnlijk de eerste kleuren waar je aan denkt. Kraft bruin en donkerblauw zie je ook veel in een retro kleurenpalet. Wij hebben enveloppen in deze kleuren op voorraad. Zo heb je altijd een passende envelop bij jullie vintage geboortekaartje. Tip: bestel je enveloppen van tevoren, dan kun je in de kraamtijd alvast de enveloppen schrijven!

Retro geboortekaartjes olifant of hertje

Op deze pagina vind je allerlei geboortekaartjes in de retro stijl. Geboortekaartjes met een achtergrond van bruin karton, ouderwetse geboortekaartjes met strikje en retro geboortekaartjes met een olifantje, hertje of andere dieren. Vind je deze stijl leuk? Bekijk dan vooral ook eens de collectie van Petit Konijn op onze site - zij maakte te gekke nostalgisch geboortekaartjes in retro stijl.

Geboortekaartjes retro stijl zelf maken

Naast een geboortekaartje uit onze collectie, kan je natuurlijk ook zelf voor kiezen om zelf een retro geboortekaartje te maken. In onze beeldbank vind je diverse achtergronden, elementjes, patronen, afbeeldingen en versieringen om zelf een geboortekaartje te maken. Wist je dat je de meeste items uit onze beeldbanken kunt omkleuren? Mocht het niet lukken om zelf een geboortekaartje te maken of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Wij zijn tijdens werkdagen van 9:00 - 21:00 uur bereikbaar via 085-7430752 of per mail via info@hippe-geboortekaartjes.nl

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: