Hippe-Geboortekaartjes > Skip & Coco

Kies hier jouw lieve hippe geboortekaartjes van Skip & Coco

De geboortekaartjes van Skip&Coco zijn origineel, lief en helemaal hip! Van vrolijke kaartjes met dieren tot trendy zwart-wit. Kies jouw kaartje, pas de teksten aan, bekijk het voorbeeld en bestel een 1e proefdruk voor maar 1 euro!

Maak je keuze uit deze trendy geboortekaartjes; jongetje, meisje, tweeling of een adoptiekindje? Op deze pagina vind je enorm veel hippe geboortekaartjes. De stijl van designer Skip&Coco is vrolijk en lief. Daarnaast zie je dat er veel dieren op de geboortekaartjes terugkomen, zoals hertjes, uiltjes, vogeltjes en vlinders. Helemaal leuk om zo'n geboortekaartje voor je kindje te versturen!

Vind je deze stijl leuk? Kijken dan ook eens bij designers die ook zulke leuke kaartjes maken: wat dacht je van LOVZ en Boefjespost? Het leuke  is dat je bij Hippe Geboortekaartjes je favoriete kaartje helemaal kunt aanpassen, precies zoals jij wilt. Kies het mooiste lettertype, pas de naam en teksten aan, upload een foto van je kindje en voeg elementjes toe. Voor 18.00 besteld, is de volgende werkdag in huis!

 

Vergelijkbare designers
JilleJille
Petit Konijn
Anet Illustraties

Vergelijkbare stijlen
Vintage
Dieren
Zwart/Wit