Welk geboortekaartje je kiest is heel persoonlijk. Daarnaast heb je tegenwoordig ook enorm veel keus dus kan het kiezen nog best lastig zijn. Om toch met je mee te denken, geven je wat tips om straks het perfecte geboortekaartje te kiezen. Neem deze vragen door en bedenk wat het beste bij jou past!

Voor wie zoek je een geboortekaartje?

De eerste stap bij het maken van een geboortekaartje is bepalen voor wie je een kaartje zoekt. Zoek je een geboortekaartje voor een jongen, meisje of ga je liever voor een neutraal kaartje? Je kunt ook twee kaartjes maken en na de bevalling het juiste kaartje kiezen.

Maak je zelf een ontwerp of kies je een design?

Met meer dan 30 designers staat onze website vol met heel veel mooie geboortekaartjes in allerlei stijlen. De kaartjes kun je zelf aanpassen en eigen maken. Zo kan je een mooie foto of illustratie toevoegen. Ben je creatief en vind je het leuk om een kaartje volledig zelf te ontwerpen? In onze editor met uitgebreide beeldbank is dit ook mogelijk!

Welke stijl past bij jou?

Vervolgens kun je gaan kiezen welke stijl bij jou past. We hebben geboortekaartjes in alle stijlen. Bekijk de pagina’s van de stijlen of thema’s die jou aanspreken zodat je een goed overzicht hebt. Je kunt ook bedenken wat bij jullie past, bijvoorbeeld een klassiek- of juist origineel geboortekaartje in een unieke vorm? Of je kijkt naar de stijl in jullie huis en de babykamer en kiest een kaartje die daar bij past.

Test het met een proefdruk

Ook is het handig om jullie adres en telefoonnummers te vermelden. Zo kunnen mensen jullie feliciteren via een kaartje of een afspraak maken voor een kraambezoek. Heb je één of meer kanshebbers gevonden? Dan kan je hiervan een proefdruk bestellen. Naast een voorbeeld van het geboortekaartje, ontvang je een leuk verrassingspakket om je nog beter te helpen het mooiste geboortekaartje te kiezen. Zo kan je met onze envelopkleurenwaaier een mooie matchende envelop kiezen en kan je de papiersoorten voelen om die nog eventueel te wijzigen. Twijfel je na deze blogpost nog over het juiste geboortekaartje? We vinden het leuk om je te helpen! Stuur ons gerust een mailtje of bel ons voor advies.

Bekijk alle geboortekaartjes