Hippe-Geboortekaartjes > 12 hilarisch herkenbare cartoons over het leven als kersverse moeder

Gênante vlekken op je shirt, aan iemands billen ruiken om te checken op een poepluier, de eerste keer seks na de bevalling… als kersverse moeder staat je leven op z’n kop. Deze serie cartoons brengt die enorm herkenbare situaties op een hilarische manier in beeld.

cartoons moederschap

Illustrator Ingebritt ter Veld en Corinne de Vries (werkzaam bij Hippe-Geboortekaartjes) kregen kort na elkaar een kindje. Hun zwangerschap en de eerste maanden als moeder leverden een berg inspiratie op voor een serie striptekeningen. Als jonge moeder herken je ongetwijfeld de tekeningen met situaties waar alle zwangere en bevallen vrouwen mee te maken hebben gehad - maar waar niet altijd over gepraat wordt. Met de serie “#thingsonlymomsknow” wilden Ingebritt en Corinne de realiteit van het (aankomende) moederschap laten zien - met alle (soms letterlijk) pijnlijke, grappige én liefdevolle momenten.

1. Zeik-zwanger

2. Hoe (niet) te slapen

3. Huilebalk

4. Dingen waar je bang voor ben

5. Mensen waar je de kriebels van krijgt

6. Vieze dingen

7. Postpartum horrorverhalen

8. Memorabele mijlpalen

9. Boobytrap

10. Projectielspugen

Copyright: Hippe-Geboortekaartjes.nl. Je bent vrij de cartoons op je eigen site te plaatsen, mits het artikel met een werkende link verwijst naar deze site als bron. WIl je meer info of toegang tot de mediakit, neem dan contact op met Corinne via corinne@sparkles.io.